JUMP TO CONTENT

ONZE CULTUUR

Onze Cultuur
PASSIE VOOR COLLEGA'S EN KLANTEN

Onze cultuur is voor ons van groot belang. Je ervaart het in elke groothandel en in elke vergadering. Onze waarden als werkgever zijn onder andere onze gepassioneerde klantenservice met een duidelijke focus op foodservice. We creëren een sociale omgeving met positieve en oplossingsgerichte interactie. Wij laten meningen toe en respecteren alle medewerkers - dit is voor ons vanzelfsprekend voor een positieve saamhorigheid! Onze FUNDAMENTALS zijn de waarden die ons dagelijks leiden. Ze geven ons richting en zijn een integraal onderdeel van vele interne instrumenten voor individuele ontwikkeling.


We shape the m

Bij MAKRO hebben we altijd groot gedacht. We groeien, we leren en we denken vooruit. We willen onze eigen weg gaan en samen de markt vormgeven als ONE MAKRO. Neem je verantwoordelijkheid en help ons om samen een bedrijf te creëren dat trouw blijft aan zijn roots maar altijd op zoek is naar nieuwe oplossingen

WAT KUN JE BIJ MAKRO VERWACHTEN?

Wat is zeker: jouw persoonlijke achtergrond bepaalt niet wie je bent, maar eerder jouw individuele capaciteiten waarmee jij je onderscheidt. Bij MAKRO kun je ze ontdekken en verder ontwikkelen. Samen creëren we iets nieuws. Word onderdeel van deze reis en vind je weg met ons.

#1 BOUWEN AAN MAKRO

Aan jou de keuze: met 'food' maak je het verschil. Ondersteun de Nederlandse horeca. Stel de levering van miljoenen klanten veilig. Druk jouw stempel op MAKRO.

#2 VIND JOUW EIGEN WEG

Jouw manier, jouw beslissing. Vorm je carrière en je professionele werkomgeving. Werk lokaal, internationaal en samen. Vind je werk- en privébalans met alle voordelen van een succesvol en multinationaal bedrijf.

#3 KOM IN JE KRACHT

Wees wie je bent. Ontwikkel jouw potentieel stap voor stap door middel van verschillende programma's voor personeelsontwikkeling. 

#4 CONTINU LEREN

Wij geloven in een leven lang leren. Ideeën uitwisselen, verder ontwikkelen en leren in een internationale en dynamische omgeving. Of je nu net aan je carrière begint of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, wij bieden je een ondersteunende sfeer waarin je je volledige potentieel kunt bereiken. 

#5 EEN SUCCESVOL TEAM

Ervaar een saamhorigheid die wordt gekenmerkt door sterke relaties en is gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en samenwerking. Binnen ons team krijg je de kans om ervaringen te delen, je werkomgeving mee vorm te geven en duurzame relaties op te bouwen met collega's, klanten en leveranciers. Join a team at makro

Laten we kijken waar jij jouw talenten het beste kunt inzetten. Bij MAKRO wachten niet alleen veel verschillende banen op je, maar ook tal van mogelijkheden om binnen het team het verschil te maken.

Lees verder

verbindende NETWERKEN BIJ METRO/MAKRO


DIVERSITEIT & INCLUSIE

Wij staan voor een omgeving waarin de mening van elk individu telt - ongeacht geslacht, seksuele geaardheid en identiteit, fysieke en mentale capaciteiten, leeftijd, etniciteit of religie.

We zijn trots op diversiteit & inclusie bij MAKRO | METRO. Hoe zich dat vertaald zie je in deze video.

metro pride

Meer openheid. Meer uitwisseling. Meer zichtbaarheid. METRO PRIDE is het netwerk en aanspreekpunt voor alle LGBTQIA+ collega's, hun supporters en geïnteresseerden.


green future

Green Future is het netwerk van duurzaamheidsmedewerkers binnen METRO. De visie van het netwerk is om het algemene denken over duurzaamheid te veranderen.

ZO ZIET ONZE RECRUITMENT FLOW ERUIT


Browse Jobs