JUMP TO CONTENT

ONZE CULTUUR

Onze Cultuur
PASSIE VOOR COLLEGA'S EN KLANTEN

Onze cultuur is voor ons van groot belang. Je ervaart het in elke groothandel en in elke vergadering. Onze waarden als werkgever zijn onder andere onze gepassioneerde klantenservice met een duidelijke focus op foodservice. We creëren een sociale omgeving met positieve en oplossingsgerichte interactie. Wij laten meningen toe en respecteren alle medewerkers - dit is voor ons vanzelfsprekend voor een positieve saamhorigheid! Onze FUNDAMENTALS zijn de waarden die ons dagelijks leiden. Ze geven ons richting en zijn een integraal onderdeel van vele interne instrumenten voor individuele ontwikkeling.


We shape the m

Bij MAKRO hebben we altijd groot gedacht. We groeien, we leren en we denken vooruit. We willen onze eigen weg gaan en samen de markt vormgeven als ONE MAKRO. Neem je verantwoordelijkheid en help ons om samen een bedrijf te creëren dat trouw blijft aan zijn roots maar altijd op zoek is naar nieuwe oplossingen

ONZE 'FUNDAMENTALS' VORMEN ONZE CULTUUR

Onze sCore Fundamentals zijn de culturele schakel voor alle medewerkers van MAKRO & METRO wereldwijd. Ze geven ons richting in ons dagelijks werk - van kleine beslissingen tot grote strategieën. Ze vormen niet alleen onze cultuur, maar ook ons gedrag en onze beslissingen op weg naar een 360°-groothandel.

WHOLESALE. EVERYWHERE. EVERY TIME.

Wholesale to the max! Met hart en ziel, niet-onderhandelbaar in alle aspecten: bulkpresentatie, agressieve prijzen, eigen merken, superieure supply chain. In alle landen, alle kanalen, in alle front en back offices. Tot in de laatste hoek van de organisatie. Bij alles wat we doen, dagen we onszelf uit: is het wholesale? Zo niet, veranderen we het. Onze focus is productiviteit. Efficiëntie gaat voor schoonheid. Van complex naar eenvoudig. Geen mitsen en maren, geen gemakzuchtige compromissen, geen excuses.

GROWTH IS KING. SPEED MATTERS. RESULTS COUNT

Groei in wholesale is onze stip op de horizon. Ons handelen is gericht om te groeien, overtuigd van onze eigen kracht. En dichtbij onze klanten. Resultaat telt, niet perfectie. Heb lef, wees snel. Onze klanten verwachten efficiëntie. Oude gewoontes zonder echt resultaat? Stop ermee. Lange discussies? Stop ermee. We gebruiken duidelijke taal, we nemen duidelijke standpunten in. We handelen consequent in het belang van het bedrijf: groei is het antwoord op onze vragen. Groei is ons verdienmodel.

BASIS & BASICS


Onze mensen en onze klanten zijn onze basis. Het kopen en verkopen via alle kanalen zijn onze uitgangspunten. Duidelijke taal. Geen franjes. Zo eenvoudig is het. Alles wat we doen, is erop gericht om zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan. Interesse in de business van onze klant is de sleutel tot onze groei. Praktisch en altijd trots om te bedienen. Wij bieden de beste wholesale oplossingen: topkwaliteit, de beste prijzen, gepassioneerde mensen, bezorging op locatie en digitaal sterk. Iedere dag. 

NEVER STOP. NO FEAR.


Waar een wil is, is een weg. Vastberadenheid kent geen grenzen. Struikelen of fouten maken kan gebeuren - maar de handdoek in de ring gooien? Dat doen wij niet. Wij nemen risico's. Wie niet waagt, wie niet wint. We stoppen nooit met ons te verbeteren. Dat is wat belangrijk is. Iedere dag. We zijn kritisch op wat we doen. We durven nieuwe wegen in te slaan. We laten ons niet tegenhouden door hiërarchie. We zijn een salesmachine. Ieder van ons moet aan de slag.

ONE METRO. ONE MAKRO.


Samen bereiken we de top,samen hebben we plezier en vieren we successen. We leren van elkaar en verbeteren ons voortdurend. We zoeken naar wat ons verbindt, niet waarin we verschillen. Samen zetten we de beste werkwijzen om in onze algemene manier van werken. We kopiëren met trots van anderen. Als team zijn we sterk en delen we één passie. Onze mentaliteit verenigt ons over alle grenzen en niveaus heen. Samen voeren we het uit en samen winnen we. We sCoren als we handelen als ONE METRO

verbindende NETWERKEN BIJ METRO/MAKRO

women in trade

Women in Trade (WiT) is een internationaal werknemersnetwerk binnen METRO. Het doel van WiT is het bevorderen en ondersteunen van vrouwen in het bedrijf.

metro pride

Meer openheid. Meer uitwisseling. Meer zichtbaarheid. METRO PRIDE is het netwerk en aanspreekpunt voor alle LGBTQIA+ collega's, hun supporters en geïnteresseerden.

green future

Green Future is het netwerk van duurzaamheidsmedewerkers binnen METRO. De visie van het netwerk is om het algemene denken over duurzaamheid te veranderen.

Browse Jobs