JUMP TO CONTENT

ONZE ORGANISATIE

MAKRO 
MEER DAN EEN WERKGEVER

MAKRO is sinds 1968 niet meer weg te denken uit het retaillandschap. Als toonaangevende levensmiddelengroothandel voorzien wij veeleisende restaurateurs en grootverbruikers van food en non-food artikelen en bieden wij hen tal van oplossingen en diensten die onze klanten ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Onze teams zetten al hun kennis en vaardigheden in om hen van dienst te zijn - en als werkgever doen we er alles aan om een aantrekkelijke en lonende werkgever te zijn voor onze mensen, nu en in de toekomst. Het begint allemaal bij onze medewerkers.
ONE METRO, ONE MAKRO

Makro NL is onderdeel van METRO AG. Met de merken METRO en MAKRO zijn wij de internationale groothandel voor klanten in de horeca en onafhankelijke handel. Onze meer dan 95.000 medewerkers in meer dan 30 landen worden vooral door één ding verenigd: een passie voor onze meer dan 17 miljoen klanten wereldwijd.

Lees meer over de strategie

EEN BEDRIJF MET HISTORIE

In 1968 opende Makro zijn eerste filiaal in Amsterdam. De formule was een schot in de roos. Makro werd al snel een begrip in Nederland. Nu hebben we 17 vestigingen. Met in totaal ruim 2700 medewerkers. De hele wereld van Horeca & Catering in Nederland kan op Makro rekenen. Toen, nu en in de toekomst. Een eeuw geleden werden in de Verenigde Staten de eerste zelfbedieningsgroothandels geopend. Na de Tweede Wereldoorlog verspreidde het fenomeen zich naar Europa en begin jaren zestig naar Nederland. Eind jaren zestig richtte de Nederlandse Vereniging voor Kolenhandel de Makro op: een groothandel ontworpen als supermarkt. Een unieke winkelformule, speciaal voor de professionele klant. MAKRO was geboren.

Browse Jobs